Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişahın karısı olmak

Rüyada padişahın karısı olmak

Rüyada padişahın karısı olmak parasının ve malının eksik kalmayacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, sevinçli haberler alınacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere alamet eder.

Rüyada padişahın karısı olmak gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa yolculuklara çıkma istekleriniz olabilir.

Rüyada padişahın karısı olduğunu görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada padişah karısı olduğunu görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine inanılır.

Rüyada padişahın karısı olmak geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada padişah karısı görmek yeni projelere atılacağına, kasasının daha çok para dolacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada padişahın oğluyla evlenmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, modern insanlarla tanışılacağına yorulur.

Rüyada atlı padişah görmek işe ve aşa kavuşacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına inanılır.

Rüyada padişahtan kaçmak mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada padişahtan hediye almak hayallerinin de yarım kalacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments