Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir padişah görmek

Rüyada bir padişah görmek

Rüyada bir padişah görmek rahat bir döneme gireceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada bir padişah gördüyseniz:

  • Maddi, manevi veya parasal açıdan aşırılıklara kaçmamalı, hayatı basite indirgemelisiniz.

Rüyada padişahla konuşmak zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, şansın açılacağına işarettir.

Rüyada padişah sultan süleymanuı görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, stresinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada padişah görmek eve kapanacağına, nitelik ve farklılık geleceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cin padişahı görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada padişah mührü görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına delalet etmektedir.

Rüyada padişah kılıcı görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına yorulur.

Rüyada osmanlı padişahını görmek daha isabetli kararlar alacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, kötü günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada padişah kıyafeti görmek zorlukların ortadan kalkacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments