Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişahtan hediye almak

Rüyada padişahtan hediye almak

Rüyada padişahtan hediye almak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine işarettir.

Rüyada padişahtan hediye almak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın eşinizin ya da sevgilinizin hoş olmayan bir durumdan sıyrılması olasıdır.

Rüyada padişahtan hediye almak ruhsal korkularından da arınacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada padişah öldürmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine delalettir.

Rüyada padişah cenazesi görmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada padişah kızı görmek insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada padişah kılıcı görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına yorulur.

Rüyada padişahın elini öpmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine rivayet eder.

Rüyada padişahı korumak yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada padişahla öpüşmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments