Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişah kızı görmek

Rüyada padişah kızı görmek

Rüyada padişah kızı görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada padişah kızı gördüyseniz:

  • Size yardımcı olan kişilerle aranızda güçlü bağlar kurabilirsiniz.

Rüyada padişahın kızı olmak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına alamet eder.

Rüyada padişah kızı görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada padişahın kızıyla evlenmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada padişahın huzuruna çıkmak kişinin başarılarının artacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada padişah sultan süleymanuı görmek istediği arabaya bineceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada padişahla namaz kılmak başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına tabir olunur.

Rüyada padişah mezarı görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada padişah kıyafeti görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments