Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişah öldürmek

Rüyada padişah öldürmek

Rüyada padişah öldürmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, kırgınlıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada padişah öldürmek gördüyseniz:

  • Ortam değişiklik gerektiriyor.

Rüyada padişah öldürmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada padişahı öldürmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada padişahın öldüğünü görmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada padişah sofrası görmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, yaptığı hataları düzelteceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine alamet eder.

Rüyada padişahla yatmak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada padişaha aşık olmak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına inanılır.

Rüyada padişahın eşi olmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine yorulur.

Rüyada padişah eşi olmak iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, kendisini korumaya alacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments