Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişahın elini öpmek

Rüyada padişahın elini öpmek

Rüyada padişahın elini öpmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, takdir toplayacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada padişahın elini öpmek gördüyseniz:

  • Güzel planlar yapabilirsiniz.

Rüyada padişahın elini öpmek işlerin büyüyeceğine, gözyaşı dökeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada padişah eli öpmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine inanılır.

Rüyada padişah kaftanı görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, komşular tarafından kötülenileceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada ölü padişah görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada padişahın oğluyla evlenmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalet eder.

Rüyada padişah kavuğu görmek yılmayacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada padişahla evli olmak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada atlı padişah görmek biraz dinleneceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, faturalarını ödeyemez olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mahmut

Rüyada 2.abdulhamidhanı gördüm ondan 3 şey istedim elini öpmek, sarılmak,bide dua istedim (sabaha karşı gördüm)