Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişah kılıcı görmek

Rüyada padişah kılıcı görmek

Rüyada padişah kılıcı görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada padişah kılıcı gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak oldukça dalgın olabilirsiniz.

Rüyada padişah kılıcı görmek bankadaki hesabının kabaracağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada padişahın eşi olmak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada padişah karısı görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada padişahın huzuruna çıkmak bol bol moral depolanacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, kötü günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada padişahtan hediye almak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, yurtdışına gidileceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada padişah elbisesi giymek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Rüyada padişah görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada padişahla evlenmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, başının derde gireceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments