Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişahla namaz kılmak

Rüyada padişahla namaz kılmak

Rüyada padişahla namaz kılmak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine yorulur.

Rüyada padişahla namaz kılmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda bilinçli tercihler yapabilir, ideallerinizi geleceğe dönük şekilde biçimlendirebilirsiniz.

Rüyada padişahla namaz kılmak işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine inanılır.

Rüyada kendini padişah olarak görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada padişahla evlenmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına yorulur.

Rüyada padişahın elini öpmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına alamet eder.

Rüyada padişahın huzuruna çıkmak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada padişah mührü görmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü padişah görmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, emrinde insan çalıştıracağına işarettir.

Rüyada padişah karısı olduğunu görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments