Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü padişah görmek

Rüyada ölü padişah görmek

Rüyada ölü padişah görmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yani babasına benzeyeceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına delalettir.

Rüyada ölü padişah gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeniz durumunda farklı farklı başarılar elde edebilirsiniz.

Rüyada ölü padişah görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına rivayet eder.

Rüyada osmanlı padişahını görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, kısmetlerin artacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada padişahı görmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada padişahın eşi olmak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada padişah elbisesi giymek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, sağlığının yerinde olacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada padişahla evli olmak bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada padişah olduğunu görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine yorulur.

Rüyada padişahın karısı olduğunu görmek edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments