Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişah karısı olduğunu görmek

Rüyada padişah karısı olduğunu görmek

Rüyada padişah karısı olduğunu görmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, ferahlığa çıkacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada padişah karısı olduğunu gördüyseniz:

  • Alışılmadık kültürlerden gelen veya farklı ilgi alanları olan kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada padişahın karısı olduğunu görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada padişah karısı olduğunu görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada padişah karısı görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada padişahın karısı olmak dünya mallarının çoğalacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada padişah görmek planların tutmayacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna tabir olunur.

Rüyada padişaha aşık olmak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, güzel bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada eşinin padişah olduğunu görmek daima önüne bakacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada padişah mührü görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yeni alanlara yöneleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments