Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini padişah olarak görmek

Rüyada kendini padişah olarak görmek

Rüyada kendini padişah olarak görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, hırpalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini padişah olarak gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yolunda gitmesi, bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların şekle girmesi için sizin bazı kuralları yumuşatmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada padişahın oğlu olmak kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada padişah kılıcı görmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada padişahla yatmak kendisi ile gururlanacağına, hayatın tadına varacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada padişah tuğrası görmek iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada padişahla yemek yemek öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, dış ticarete atılacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada osmanlı padişahını görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, maddi gücünün de daimi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada padişah karısı görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, sağlığının da yerine geleceğine, hayaller kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada padişahtan altın almak kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments