Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişah mührü görmek

Rüyada padişah mührü görmek

Rüyada padişah mührü görmek evlat sahibi olacağına, toparlanacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada padişah mührü gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi savunmasız yakalayan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada padişah mührü görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada padişahla öpüşmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada padişahla yatmak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada padişah ve şehzade görmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada padişahın öldüğünü görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına inanılır.

Rüyada padişah kılıcı görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada padişahtan kaçmak büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada padişahı öldürmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments