Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişahın oğluyla evlenmek

Rüyada padişahın oğluyla evlenmek

Rüyada padişahın oğluyla evlenmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, işlerini hafifleteceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada padişahın oğluyla evlenmek gördüyseniz:

  • Belli adımlar atmadan önce planlamalısınız.

Rüyada padişahın oğluyla evlenmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, güzel haberler alınacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada padişahın oğlu olmak yüküne ortak olacağına, karısının çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada padişahla evlenmek rahat yüzü göreceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada padişahın kızıyla evlenmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine işarettir.

Rüyada padişah ve şehzade görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, makamının ve ününün artacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada padişah kıyafeti görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada padişah öldürmek onlara çok bağlı olacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine delalet eder.

Rüyada padişah kılıcı görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, yaklaşan güzel günlere işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments