Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişahın karısı olduğunu görmek

Rüyada padişahın karısı olduğunu görmek

Rüyada padişahın karısı olduğunu görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, küslükleri bitireceğine, kafasının rahatlayacağına, çevreye karşı itibarın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada padişahın karısı olduğunu gördüyseniz:

  • İnsanlar olayların etrafında dolaşmak, her suçu size yüklemek veya konuların aslen sizi ilgilendirdiğini belirtmek konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada padişahın karısı olduğunu görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada padişah karısı olduğunu görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine işaret eder.

Rüyada padişahın karısı olmak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada padişah karısı görmek hedeflere ulaşılacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet eder.

Rüyada padişahın öldüğünü görmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, yönetici makamına oturacağına, zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cin padişahı görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, hüsrana uğrayacağına işaret eder.

Rüyada padişah eli öpmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada padişahın oğlu olmak yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments