Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişaha aşık olmak

Rüyada padişaha aşık olmak

Rüyada padişaha aşık olmak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine yorulur.

Rüyada padişaha aşık olmak gördüyseniz:

  • Rekabetçi kişiler içinizdeki rekabet duygusunu uyandırabilir.

Rüyada padişaha aşık olmak sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada padişah sofrası görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına delalet eder.

Rüyada padişah ve şehzade görmek yeni bir sayfa açacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada padişahı korumak paraya ve mala kavuşacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına işarettir.

Rüyada padişahın elini öpmek gelirinden yana memnun olacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada padişah cenazesi görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada padişahtan kaçmak ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına tabir olunur.

Rüyada birinin padişah olduğunu görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments