Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişah olmak

Rüyada padişah olmak

Rüyada padişah olmak o kimselerden menfaat göreceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, konforlu ve rahat hale geleceğine işarettir.

Rüyada padişah olmak gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerden veya muhalefet yapmaktan sakınmanızda fayda var.

Rüyada osmanlı padişahını görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, iş değişikliğine gidileceğine inanılır.

Rüyada padişah ve şehzade görmek neşesini kaçıracağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada padişah eli öpmek garanti olacak makama oturacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada padişahın öldüğünü görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına inanılır.

Rüyada at üstünde padişah görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada padişah mezarı görmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına alamet eder.

Rüyada padişah görmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada padişah öldürmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, işlerinin günden güne bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments