Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye özlediğini söylemek

Rüyada eski sevgiliye özlediğini söylemek

Rüyada eski sevgiliye özlediğini söylemek hayaline kavuşacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, hainlik yapacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye özlediğini söylemek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla sosyalleşebilir veya yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak şeylerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliye özlediğini söylemek sorunlarının ortadan kalkacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek canının kıymetini bileceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, fırsatların elden kaçırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili özlemek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin özlediğini görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, küfürlü söze, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini özlediğini söylemek başarıdan başarıya koşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Rüyada birine özlediğini söylemek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada özlediğini söylemek karısının çok mutlu olacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi özlemek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments