Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşini özlemek

Rüyada kardeşini özlemek

Rüyada kardeşini özlemek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kardeşini özlemek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız.

Rüyada kardeşini özlemek ekmek ve dünya malı alacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye özlediğini söylemek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada birini özlediğini görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada özlediklerini görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, hayırlı kararlar alacağına, insanların güvenini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada anneni özlemek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına delalet eder.

Rüyada özlediğin erkeği görmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına inanılır.

Rüyada babayı özlemek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada ölü birini özlemek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments