Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özlediğini söylemek

Rüyada özlediğini söylemek

Rüyada özlediğini söylemek güvenini sarsacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, darlık içine düşeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına inanılır.

Rüyada özlediğini söylemek gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşmanız sorunlara neden olabilir.

Rüyada birine özlediğini söylemek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına yorulur.

Rüyada özlediğini söylemek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, fakirlikten kurtulmaya delalettir.

Rüyada eski sevgiliye özlediğini söylemek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada birini özlediğini söylemek ömrü boyunca mutlu olacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına yorulur.

Rüyada özlediğin arkadaşını görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına delalettir.

Rüyada ölen anneyi özlemek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi özlemek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada özlediği insanı görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, şansın yüzüne güleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments