Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özlediğimiz birini görmek

Rüyada özlediğimiz birini görmek

Rüyada özlediğimiz birini görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna işaret eder.

Rüyada özlediğimiz birini gördüyseniz:

  • Para harcayarak değil, zaman ayırarak daha fazla takdir kazanabilirsiniz.

Rüyada özlediğin kişiye sarılmak kaybettiği şeyi bulmasına, itibar kaybedeceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada özlediğin kişiyi görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisini özlemek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine yorulur.

Rüyada ölen birini özlemek çok pişmanlık duyacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada özledin birini görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin seni özlediğini görmek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine delalettir.

Rüyada özlediğine kavuşmak sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, esenlik içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi özlemek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, kötü gününden de geri duracağına, üzüleceğine ve yıpranacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments