Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özlediğin bir arkadaşını görmek

Rüyada özlediğin bir arkadaşını görmek

Rüyada özlediğin bir arkadaşını görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada özlediğin bir arkadaşını gördüyseniz:

  • Kendinizde ya da hayatınızda fiziksel değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada özlediğin bir arkadaşını görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada özlediğin arkadaşını görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine delalet eder.

Rüyada ölen anneyi özlemek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü özlemek tatsızlıklar çıkacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada özlediği insanı görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisini özlemek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına işaret eder.

Rüyada çok özlediği birini görmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, kötü günler görüleceğine yorulur.

Rüyada özlediği kişiyi görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments