Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini özlediğini görmek

Rüyada birini özlediğini görmek

Rüyada birini özlediğini görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada birini özlediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda endişelere sahip olabilirsiniz ya da bazı şeylere cesaret edemeyebilirsiniz.

Rüyada özlediğin bir arkadaşını görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi özlemek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş anneyi özlemek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına alamet eder.

Rüyada özlediğin arkadaşını görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına delalet eder.

Rüyada birini özlediğini söylemek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada özlediğin birini öpmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, bekarsa evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada özlediği birini görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, özel hayatında mutlu olacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada özlediğimiz birini görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments