Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özlediğine kavuşmak

Rüyada özlediğine kavuşmak

Rüyada özlediğine kavuşmak gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, yokluğa düşeceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada özlediğine kavuşmak gördüyseniz:

  • Yalnız bir insansanız yeni bir ilişkiye girmeden önce duygularınızdan emin olmalısınız.

Rüyada özlediğine kavuşmak Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine delalettir.

Rüyada arkadaşına kavuşmak kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğine kavuşmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneye kavuşmak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, kuş gibi hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada çocuğuna kavuşmak başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği erkeğe kavuşmak yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşkına kavuşmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye kavuşmak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments