Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özlediğin insanı görmek

Rüyada özlediğin insanı görmek

Rüyada özlediğin insanı görmek yanlış işlere girileceğine, hayallerin yarıda kalacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine işaret eder.

Rüyada özlediğin insanı gördüyseniz:

  • Sıralı şekilde düzenli ilerleyen bir iş, proje veya plan maddi durumunuz veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde büyümeniz açısından da mükemmel olabilir.

Rüyada özlediği insanı görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, yarardan çok zarar getireceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına inanılır.

Rüyada özlediğin insanı görmek hayır getirecek bir yola girileceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok özlediğin birini görmek lükse ve konfora kavuşacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine yorulur.

Rüyada özlediğin arkadaşını görmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına işarettir.

Rüyada ölmüş anneyi özlemek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, zararların üst üste geleceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye özlediğini söylemek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına delalettir.

Rüyada özlediğin bir arkadaşını görmek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi özlemek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments