Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özel bölge kıl görmek

Rüyada özel bölge kıl görmek

Rüyada özel bölge kıl görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, başarılarının devamlı olacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, geçineceğine alamet eder.

Rüyada özel bölge kıl gördüyseniz:

  • Evinizde ufak bir anlaşmazlık olabilir.

Rüyada özel bölge kıl görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine alamet eder.

Rüyada özel bölgede kıl görmek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, eve kapanacağına işarettir.

Rüyada özel bölgeyi kıllı görmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada özel bölgede kan görmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, çok iyi işler yapılacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına inanılır.

Rüyada kadının özel bölge görmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi özel bölgesini görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, yaşama isteğinin artacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada kadının özel bölgesini görmek nasiplerini alacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada özel bölgeyi temizlemek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments