Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özel bölge görmek

Rüyada özel bölge görmek

Rüyada özel bölge görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, doğru adımlar atacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına rivayet eder.

Rüyada özel bölge gördüyseniz:

  • Söz verdiğiniz şeyleri yerine getiremezseniz zor durumda kalırsınız.

Rüyada bir kadının özel bölgesini görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi özel bölgesini görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada özel bölgeyi kıllı görmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize yorulmaktadır.

Rüyada kadın özel bölge görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına işarettir.

Rüyada özel bölge temizlemek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kadının özel bölge görmek haram mal yiyip içeceğine, muradına eremeyeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada özel bölgeye ağda yapmak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada özel bölge görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments