Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özel bölge temizlemek

Rüyada özel bölge temizlemek

Rüyada özel bölge temizlemek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, hayallerinin de yarım kalacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, sevinç ve mutluluğa, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada özel bölge temizlemek gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi kendi çıkarlarınız doğrultusunda kullanırsanız maddi kazançlar söz konusu olabilir.

Rüyada özel bölgeyi temizlemek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada özel bölge temizlemek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine delalettir.

Rüyada birinin özel bölgesini görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine rivayet eder.

Rüyada kadın özel bölge görmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının özel bölgesini görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada özel bölgede kan görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadının özel bölge görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, sıkıntılar son bulacağına delalet eder.

Rüyada kadın özel bölgesi görmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, yanlış yollardan döneceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments