Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyunu oynamak

Rüyada oyunu oynamak

Rüyada oyunu oynamak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına rivayet eder.

Rüyada oyunu oynamak gördüyseniz:

  • Uzaktaki bir yakınınız sizden haber bekliyor.

Rüyada eski arkadaşlarla oyun oynamak ona şifa olmayacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle oyun oynamak sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine delalet eder.

Rüyada şans oyunları oynamak adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada araba oyunu oynamak hane içine ay doğacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına işarettir.

Rüyada kaşık oyunu oynamak işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına işarettir.

Rüyada silahlı oyun oynamak uzun yıllar boyunca çekeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına alamet eder.

Rüyada mezarda oyun oynamak eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle oyun oynamak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments