Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şans oyunları oynamak

Rüyada şans oyunları oynamak

Rüyada şans oyunları oynamak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, kurulu düzeninin olacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kazancının çok daha fazla olacağına rivayet eder.

Rüyada şans oyunları oynamak gördüyseniz:

  • En azından birşeyler öğrenmeye çalışın.

Rüyada şans oyunları oynamak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, saygınlık göreceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine delalet eder.

Rüyada şans oyunları görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, kirli işlere bulaşacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına rivayet eder.

Rüyada şans oyunu oynadığını görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şans oyununda kazanmak kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.

Rüyada şans oyunundan para kazandığını görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada şans oyunu kazandığını görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada şans oyunu kuponu görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada şans oyunundan para kazanmak sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments