Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı oyun oynamak

Rüyada silahlı oyun oynamak

Rüyada silahlı oyun oynamak evlatların hayırsız çıkacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, neşeli bir hayat süreceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahlı oyun oynamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçekçi olmasını istiyor olabilirsiniz.

Rüyada silahlı oyun oynamak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada talih oyunları oynamak bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayar oyunu oynamak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada halk oyunu oynamak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine delalettir.

Rüyada oyunu oynamak rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada ölüyle oyun oynamak çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, kişinin fena halde yanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpekle oyun oynamak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada azeri oyunu oynamak rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments