Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşık oyunu oynamak

Rüyada kaşık oyunu oynamak

Rüyada kaşık oyunu oynamak parlak bir kariyere sahip olunacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, borçların artacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kaşık oyunu oynamak gördüyseniz:

  • Rekabet içeren veya mücadele gerektiren durumlar hayata, dış görünümünüze ya da geleceğe yaklaşımınızı değiştirebilir.

Rüyada kaşıkla oyun oynamak verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada kaşık oyunu oynamak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş biriyle oyun oynamak iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, ekonomik gücün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çalgılı oyun oynamak çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle oyun oynamak sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada pc oyunu oynamak o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, yeni bir sayfa açacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşlarla oyun oynamak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıkta oyun oynamak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments