Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balonun uçtuğunu görmek

Rüyada balonun uçtuğunu görmek

Rüyada balonun uçtuğunu görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada balonun uçtuğunu gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanız, içinizdeki bilgeden destek almanız gerekiyor.

Rüyada uçan balonla uçtuğunu görmek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde uçan balon görmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, daha fazla para kazanacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli uçan balon görmek ettikleri duanın kabul olacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan balonda uçmak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine inanılır.

Rüyada beyaz balon uçurmak yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada rengarenk uçan balonlar görmek sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada balon uçurmak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına alamet eder.

Rüyada balon uçurtmak büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments