Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan balona bindiğini görmek

Rüyada uçan balona bindiğini görmek

Rüyada uçan balona bindiğini görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, yeniden can bulacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan balona bindiğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeyler yapmaya meyillisiniz.

Rüyada uçan balona bindiğini görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye işarettir.

Rüyada balona bindiğini görmek güzel ve mutlu günler görüleceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine delalettir.

Rüyada büyük uçan balon görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada balon uçurmak konfor ve lüks içinde yaşayacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine delalet eder.

Rüyada uçan balonla gezmek gelişmelerin olacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzüne balon uçurmak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, en yüksek makamlara oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz balon uçurmak hayatın belli bir düzene oturacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada balon uçtuğunu görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments