Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilek balonu görmek

Rüyada dilek balonu görmek

Rüyada dilek balonu görmek herhangi zarara uğramayacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada dilek balonu gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki bazı ilişkileri sonlandırmak veya bağları kopartmak isteyebilirsiniz.

Rüyada dilek balonu görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, rahatının ve gelirinin artacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada dilek perisi görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine yorulur.

Rüyada yıldız kayarken dilek dilemek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada dilek dilemek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dilek görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, iyi habere, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dilek taşı görmek dertleşerek moral bulacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dilek havuzuna para atmak bir şeyden zarar görmeye, hayatının ağzının tadına göre olacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada dilek tutup mum üflemek sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments