Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü balon görmek

Rüyada bir sürü balon görmek

Rüyada bir sürü balon görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine tabir olunur.

Rüyada bir sürü balon gördüyseniz:

  • Belli başlı olayları nasıl yönetebileceğinize dair kafanızda fikirler varsa, dile getirmenizde fayda var.

Rüyada bir sürü balon görmek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, itibar kaybedeceğine delalettir.

Rüyada balon şişirmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada balonun içinde olmak bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada balonla havalanmak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada balon uçurmak kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına tabir olunur.

Rüyada elinde balon görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balon uçmak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada balon yapmak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments