Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balon binmek

Rüyada balon binmek

Rüyada balon binmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada balon binmek gördüyseniz:

  • Belli konuların nasıl çözüleceğine veya ilerleyebileceğine dair fikirlere sahip olabilirsiniz.

Rüyada balon binmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalettir.

Rüyada balona binmek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan balona binmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, ağız tadına kavuşacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine rivayet etmektedir.

Rüyada balon tutmak kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balonun üstünde uçmak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada balonda uçtuğunu görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işarettir.

Rüyada yeşil balon görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, verilen sözlerin tutulacağına yorulur.

Rüyada hava balonu görmek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, fakirlerin güleceğine, bereketin ve verimin olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments