Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara bulutların üzerine geldiğini görmek

Rüyada kara bulutların üzerine geldiğini görmek

Rüyada kara bulutların üzerine geldiğini görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, ondan faydalanacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara bulutların üzerine geldiğini gördüyseniz:

  • Size dirençle karşı koyan biriyle karşılaşırsanız, aynı türde karşılık vermemenizde yarar var.

Rüyada kara bulutların üzerine geldiğini görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine işarettir.

Rüyada kara bulutların geldiğini görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, aydınlanacağına, başarılarının bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada kara bulut ve yağmur görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına tabir olunur.

Rüyada kara bulutları görmek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada evin üstünde kara bulut görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, sıkıntıya düşüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek iyi hissedeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada kara bulutlar görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine inanılır.

Rüyada evin üzerinde kara bulut görmek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments