Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah bulut görmek

Rüyada siyah bulut görmek

Rüyada siyah bulut görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına inanılır.

Rüyada siyah bulut gördüyseniz:

  • Bilinçaltındaki yaratıcılığınızı enerjiye dönüştürememekten kaçının.

Rüyada siyah toz bulutu görmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına alamet eder.

Rüyada siyah bulut görmek yollarının açılacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde siyah bulut görmek büyük başarıya ulaşılacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine inanılır.

Rüyada siyah yağmur bulutu görmek kısmetin açılacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, ağız tadının da kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı toz bulutu görmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına rivayet eder.

Rüyada mor bulut görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada insan şeklinde bulut görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulutun yere düştüğünü görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments