Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buluttan balık görmek

Rüyada buluttan balık görmek

Rüyada buluttan balık görmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, işlerinin rast gideceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada buluttan balık gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız olumlu veya sevgi paylaşımlarının yüksek olduğu ortamlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada buluttan balık görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, kırılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havayı parçalı bulutlu görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada melek şeklinde bulut görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işarettir.

Rüyada kapkara bulutlar görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalettir.

Rüyada bulut üzerinde yürümek yeni projelerin ve planların tutacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bulut görmek kendisini işine vereceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçak ve bulut görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada bulutta yüz görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments