Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oymalı kapı görmek

Rüyada oymalı kapı görmek

Rüyada oymalı kapı görmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada oymalı kapı gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza çalışmanızda ya da ruhen veya fiziksel olarak stres oluşturan konularda rahatlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada oymalı kapı görmek arzularına kavuşacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına inanılır.

Rüyada diş oynamasını görmek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasını oynarken görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişi oyulmak ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, malvarlığının çok daha artacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına tabir olunur.

Rüyada saçla oynandığını görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, çok güzel adımlar atılacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişin oyulmasını görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini düğünde oynarken görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını oynarken görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, yardımın alınacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments