Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçıyla oynandığını görmek

Rüyada saçıyla oynandığını görmek

Rüyada saçıyla oynandığını görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye delalet etmektedir.

Rüyada saçıyla oynandığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir gibi förünebilir.

Rüyada saçla oynandığını görmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçıyla oynandığını görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına inanılır.

Rüyada ayı oynatıldığını görmek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendinden emin adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını kumar oynarken görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, iş hayatında günah işleyeceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada top oynayanları görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına delalettir.

Rüyada oyulmuş diş görmek işindeki bereketin de çoğalacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada oynayanları görmek masrafların altında kalacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada okey oynayan görmek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments