Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde oynayan görmek

Rüyada düğünde oynayan görmek

Rüyada düğünde oynayan görmek darlığa düşeceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğünde oynayan gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi çok fazla kendi üzerinize odaklamış durumdasınız.

Rüyada düğünde oynayan görmek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada düğünde oynayan insan görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işaret eder.

Rüyada kendini düğünde oynarken görmek nitelik ve farklılık geleceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğünde oynayanları görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada ölüyü oynarken görmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada gözlerinin oyulduğunu görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına inanılır.

Rüyada kocasını oynarken görmek ilerleyeceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına alamet eder.

Rüyada ölüleri oynarken görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments