Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oynayanları görmek

Rüyada oynayanları görmek

Rüyada oynayanları görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, endişelerin sona ereceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, ticaret ehli kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada oynayanları gördüyseniz:

  • Bir çok konuda önemli insanlardan destek görmeniz olasıdır.

Rüyada kendini oynarken görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tenis oynandığını görmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına alamet eder.

Rüyada basketbol oynayan birini görmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada oynayan diş görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına işarettir.

Rüyada ölen birini oynarken görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, lüks içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi oynarken görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada oyulmuş diş görmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine tabir olunur.

Rüyada oymalı koltuk görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments