Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oynarken düşmek

Rüyada oynarken düşmek

Rüyada oynarken düşmek iş hayatında rahat edileceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oynarken düşmek gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya ağzı laf yapan kişilere dikkat edin.

Rüyada oynarken düşmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına tabir olunur.

Rüyada gözü oyulmak güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine tabir olunur.

Rüyada saçla oynandığını görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada oyulmuş taş görmek işinden uzaklaşacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dişin oyulduğunu görmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada oyulmuş patlıcan görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini oynarken görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada basketbol oynandığını görmek insanları kıracağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments