Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hazine sandığı bulmak

Rüyada hazine sandığı bulmak

Rüyada hazine sandığı bulmak mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada hazine sandığı bulmak gördüyseniz:

  • Orijinal fikirlerinizin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada hazine sandığı bulmak kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada hazine sandığı görmek haksızlığa uğrayacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada hazine para bulmak hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine delalet eder.

Rüyada denizde hazine bulmak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, sermayesinin boşa gideceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına yorulur.

Rüyada toprak altında hazine bulmak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada altın hazine bulmak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mezarda hazine bulmak ekonomik olarak kalkınacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada suyun içinde hazine bulmak güçten düşeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments