Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandıkta yılan görmek

Rüyada sandıkta yılan görmek

Rüyada sandıkta yılan görmek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine işaret etmektedir.

Rüyada sandıkta yılan gördüyseniz:

  • Size yardım veya desteğe hazır olduklarını görebilir veya bir araya gelerek keyifli programlar yapabilirsiniz.

Rüyada sandıkta yılan görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine yorulur.

Rüyada sandıkta elma görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, insanlar tarafından takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sandık bulmak uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, korkularının üzerine gideceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş sandık görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski çeyiz sandığı görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine yorulur.

Rüyada sandığın içine girmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine delalettir.

Rüyada sandık içinde para görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada sandıklar görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments