Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pusula almak

Rüyada pusula almak

Rüyada pusula almak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada pusula almak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarınızı veya hayatınızdaki olayları başkalarıyla payşamamanızda fayda var.

Rüyada oy pusulası görmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine işarettir.

Rüyada pusula görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına delalettir.

Rüyada pusula almak kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, hem itibar edineceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments