Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pusula görmek

Rüyada pusula görmek

Rüyada pusula görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, aile hayatında sevinileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pusula gördüyseniz:

  • Karışan kişiler nedeniyle belli kararlar almak zor olabilir.

Rüyada pusula almak özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada oy pusulası görmek sevinçli haberlerin alınacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine işarettir.

Rüyada pusula görmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments