Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızda çok sayıda diş görmek

Rüyada ağızda çok sayıda diş görmek

Rüyada ağızda çok sayıda diş görmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine rivayet eder.

Rüyada ağızda çok sayıda diş gördüyseniz:

  • İşinizi en iyi şekilde yapmalısınız.

Rüyada ağızda çok sayıda diş görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, ekmeğinin de artacağına inanılır.

Rüyada ağız ve diş görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, imkânsızlıklarının biteceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ağız dolusu diş görmek rütbenin yükseleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağızda diş olmadığını görmek haram mala, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına rivayet eder.

Rüyada ağızda çok diş görmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ağızda diş görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına yorulur.

Rüyada ağızda çürük diş görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağızda fazla diş görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments