Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda asker görmek

Rüyada çok sayıda asker görmek

Rüyada çok sayıda asker görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda asker gördüyseniz:

  • Talepkar veya fikirlerinde ısrarcı olan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada çok sayıda asker görmek manevi olarak çok yıpranılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine delalet eder.

Rüyada çok sayıda yılan görmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, yalnız hissetmeye, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda bardak görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda köpek yavrusu görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda polis görmek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada çok sayıda cami görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, düşman malından yemeye, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada yedi sayısı görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, güzel günlerin geleceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına yorulur.

Rüyada çok sayıda ay görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments